Ухвала апеляційної скарги команди Клас

19 января 2021 14:02

 АПЕЛЯЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

ГО «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА АСОЦІАЦІЯ ФУТЗАЛУ»

 

19 січня 2021 року                                                                                    м. Харків

 

Голова Апеляційного комітету ГО «ХОАФ» (АК ГО «ХОАФ») Любімий О.М., отримавши апеляційну скаргу представника команди «КЛАСС» Левченко Д.В. від 15 січня 2012 року, діючи на підставі Статуту ГО «ХОАФ», Дисциплінарних правил УАФ (в редакції 2020 року)

ВСТАНОВИВ:

 

Відповідно п. 16.4 Статуту ГО «ХОАФ» протягом десятиденного строку з моменту ознайомлення скаржник або відповідний орган мають право оскаржити рішення КДК ГО «ХОАФ» до АК ГО «ХОАФ» шляхом подання апеляційної скарги.

Фактичними обставинами підтверджується, що спірне рішення КДК ГО «ХОАФ» від 6 січня 2021 року розміщене на офіційному сайті ГО «ХОАФ» 11 січня 2021 року; апеляційну скаргу на рішення КДК ГО «ХОАФ» апелянтом подано 15 січня 2021 року, тобто з дотриманням встановленого десятиденного строку.

В поданій апеляційній скарзі представник апелянта, посилаючись на неповноту дослідження усіх обставин справи та неправильне застосування норм Дисциплінарних правил УАФ (в редакції 2020 року) в рішенні КДК ГО «ХОАФ» від 6 січня 2021 року, просить скасувати рішення КДК ГО «ХОАФ» від 6 січня 2021 року та задовольнити скаргу.

 

Керуючись п. 14.2 ст. 14 Статуту ХОАФ, ст. 48, 84 Дисциплінарних правил УАФ, голова АК ГО «ХОАФ» одноособово

УХВАЛИВ:

1.     Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою представника команди «КЛАСС» Левченко Д.В. від 15 січня 2012 року на рішення КДК ГО «ХОАФ» від 6 січня 2021 року.

2.     Роз’яснити сторонам спору їх права, а саме:

-         брати участь у розгляді їх справ особисто та/або через обраного ними представника;

-         давати усні та письмові пояснення, наводити свої доводи і міркування з усіх питань, що виникають у ході розгляду справи;

-         знайомитися з матеріалами справи на будь-якій стадії її підготовки та розгляду, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи;

-         подавати докази та просити про їх витребування, брати участь у дослідженні доказів;

-         задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам;

-         отримувати копію рішення;

-         оскаржувати рішення в порядку, передбаченому Правилами;

-         укладати мирову угоду на будь-якій стадії розгляду справи, але в будь-якому разі до моменту прийняття рішення у справі.

3.     Запропонувати сторонам спору подати відповідні докази, які мають досліджуватись під час розгляду справи, завчасно повідомити АК ГО «ХОАФ» про свідків, які мають змогу повідомити про відомі їм обставини, що мають значення для справи.

4.     Викликати на розгляд справи офіційних осіб матчу.

5.     Призначити засідання по справі на 21 січня 2021 року о 19.00 в приміщенні СК «Каразінський» ХНУ імені В.Н. Каразіна за адресою: м. Харків, провулок О. Яроша, б. 14.

6.     Ухвалу та апеляційну скаргу довести до відома сторін спору та інших зацікавлених осіб шляхом її розміщення на офіційному сайті ГО «ХОАФ» http://sportinform.com.ua та/або іншими засобами зв’язку.

7.     Забезпечити фіксування розгляду справи шляхом аудіо/відеозйомки.

8.     Визнати розгляд справи відкритим.

 

Голова АП ГО «ХОАФ»

О.М. Любімий

 

 


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Модератор турнира: Иван Иванов









Подписчики турнира
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652

Кубок ФК Универ - univer.sportinform.com.ua
Модератор :Иван Иванов
Вид спорта:Футбол
Страна:Украина
Город:Харків
Телефон организатора:(057) 340 54 75; (097) 314 39 97; (050) 683 30 96
Е-mail организатора:fc-univer@yandex.ru
Комментарий:Приглашаем команды из Харькова и Харьковской области принять участие в нашем любительском турнире по мини-футболу