Информация о дозаявках

20 июля 2017 13:28

Стаття 4.  Оформлення заявкової документації та дозаявки

9. Дозаявковий період  дозволений мiж 5 та 6 грою команди в турнiрi, в кiлькостi двох гравців за команду, за виключенням форс-мажорних обставин, за рішенням оргкомітету, вартicть дозаявки – 100грн за одного гравця. Якщо оргкомітет має сумнів відносно дозаявки деякого гравця, то він може прийняти рішення о просмотровій дозаявці цього гравця на одну гру і лише після цього утвердити чи ні його дозаявку. Дозаявляючи гравця команда в графі про гравця, повинна вказати інформацію про виступи в інших турнірах, які були кращими протягом останніх 2-3 років.

Якщо в команді заявлено менш нiж 10 гравцiв, та 2 воротаря, то дозаявка може бути проведена безкоштовно до цiєї кiлькостi гравцiв в будь-який час, за винятком останнiх двох тижнів турніру, за рiшенням Оргкомiтету.

10.Дозаявки дозволені, якщо гравець, який дозаявляється, не підвищує рівень команди до рівня більш вищого ніж рівень ліги, у якій грає команда. 

11. Відповідальність за відповідність пунктам Регламенту кожної дозаявки несе команда, яка дозаявляє гравця. У випадку невідповідності заявки Регламенту на команду можуть бути накладені штрафні санкції шляхом присудження поразки у матчах, де грав гравець, порушуючий пункти Регламенту;

 


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Новости
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652