В Полтаве состоялся турнир по настольному теннису памяти Анатолия Яценка

11 февраля 2016 12:11

Днями в Полтаві за підтримки управління у справах сім`ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому на спортивній базі Полтавського професійного ліцею відбувся традиційний турнір з настільного тенісу пам’яті Анатолія Яценка. Ініціаторами проведення змагань виступили директор закладу Роман Рябко, керівник фізичного виховання Сергій Кошмай та викладач фізичної культури і здоров’я Ігор Коваленко.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь 32 спортсмени з різних навчальних закладів міста Полтава: 16 хлопців та 16 дівчат.

Перемогу в змаганнях святкували господарі турніру – команда Полтавського професійного ліцею. Друге місце вибороли представники Полтавського вищого міжрегіонального професійного училища імені С.С.Бірюзова. Третю сходинку посіла команда Полтавського професійного ліцею транспорту.
Усі переможці були нагороджені медалями, грамотами та квітами.

Довідка sportinform: Анатолій Яценко був директором ліцею у період з 1979-го по 2013-й рік, виховав більше 10 тисяч учнів. Був видатним волейболістом, грав за всеукраїнські команди з волейболу на професійному рівні, пропагував здоровий спосіб життя серед учнівської молоді, сприяв організації та проведенню спортивних заходів.

Богдан Проскуров

 


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652