В Киеве прошли семинар "Массовый футбол в Украине" и финал конкурса на лучший урок футбола

15 ноября 2014 12:04

З 11 по 13 листопада у Києві проходили Всеукраїнський семінар «Масовий футбол в Україні», а також фінал Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури.

Відкриття заходу відбулось 11 листопада у Будинку футболу в присутності близько 200 учасників. У семінарі взяли участь співробітники регіональних федерацій футболу, відповідальні за реалізацію національних програм ФФУ з розвитку масового футболу, методисти з фізичної культури обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, представники Департаменту освіти м. Києва, вчителі-фіналісти Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу і кращий інноваційний урок фізичної культури та провідні вчителі фізичної культури з кожного району м. Києва.

«У рамках раніше озвученої стратегії розвитку масового та дитячо-юнацького футболу, Федерація футболу продовжує реалізовувати програму з поліпшення тренувальної інфраструктури, оснащення шкіл необхідним інвентарем, підвищення якості роботи дитячого тренера. Адже ні для кого не секрет, що саме дитячий тренер - як перший учитель - є ключовою фігурою у вихованні майбутнього професійного футболіста. Нашою спільною метою є підвищення престижу професії, зміцнення соціальної складової діяльності футбольного тренера, створення умов для ефективної мотивації, а також забезпечення сучасними методиками людей, що працюють з дітьми. Розвиток масового футболу є пріоритетним напрямком діяльності не тільки Федерації футболу України, а й УЄФА і ФІФА», - сказав під час свого виступу Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков.

12 та 13 листопада на базі Скандинавської гімназії м. Києва (директор Пушкарьова Т.Е.) були проведені конкурсні уроки в присутності близько 100 фахівців фізичного виховання і глядачів.

Федерація футболу України нагородила переможців і лауреатів дипломами, пам’ятними призами та необхідним для роботи інвентарем та екіпіруванням.

www.ffu.org.ua


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Новости
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652