В Ивано-Франковске стартовал школьный Кубок НФК "Ураган" с солидным призовым фондом

12 ноября 2014 22:18
Шкільний Кубок НФК "Ураган" стартував в Івано-Франківську. Змагання розпочалися розіграшем Суперкубка. На паркеті коледжу фізвиховання зійшлися у двобої чемпіони минулого сезону - 18-та школа та фіналісти ЗШ №28. Останні вже на початку першого тайму відкрили рахунок. Втім, згодом чинні володарі кубку здобули перевагу та виграли із рахунком 2:1.
 
Загалом, такі змагання з дитячого футзалу відбуваються в Івано-Франківську вже 4-ий сезон. Цього року Кубок НФК "Ураган" набрав рекордну кількість учасників - три десятки шкільних команд. Засновник чемпіонату Олександр Бубен мріє, аби турнір розширювався на всю область. А футзал став обов'язковим предметом у школах. Перейняти досвід проведення турніру до Івано-Франківська завітали гості з Харкова. Президент української дитячо-юнацької футзальної ліги Андрій Лесик хоче, аби такі змагання відбувалися в інших обласних центрах України.
 
Головний приз Кубку НФК "Ураган" складає понад 80 тисяч гривень. Щоправда, організатори не виключають, що призовий фонд може зрости, якщо до них долучаться нові спонсори. Також футзалісти зможуть поборотися і за малий кубок із призовим фондом 10 тисяч гривень. Це стосується тих команд, які не пройдуть в 1/8 фіналу.
 
 

uragan.if.ua


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Новости
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652