ДО УВАГИ! РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ НАБІР У ГРУПУ З НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ «С» ДИПЛОМ ФФУ

21 января 2019 11:42

Харківська обласна федерація футболу проводить набір у дев`яту групу з навчання за програмою «С» диплом ФФУ з футболу у відповідності до інструкції «Про порядок реалізації програми «С» диплом ФФУ з футболу».

Початок занять – по мірі комплектування групи, після проведення співбесіди. Трьохмісячний курс навчання пройде у вигляді семінарів та практичних занять, які проведуть досвідчені викладачі та спеціалісти згідно затвердженої програми і розкладу. Звертаємо увагу, що в 2019 році вперше буде впроваджено систему дистанційного навчання для тренерів, які не є мешканцями м. Харкова та не мають можливості постійного перебування та проживання у місті. Всі слухачі забезпечуються навчальною та методичною літературою, інвентарем для практичних занять. Після закінченні курсу та складання іспиту, слухачі отримають «С» - диплом та тренерську ліцензію.

Також, за пропозицією обласної Асоціації футзалу, продовжується набір у групу з навчання за програмою «С» з футзалу.

 

З питань зарахування на навчання просимо звертатися до ХОФФ (м. Харків, вул. 23 Серпня, 71), тел. (057) 720-11-18. Перелік необхідних вимог до слухачів розміщено на офіційному сайті ХОФФ у розділі «категорія С».

 

Адміністрація ХОФФ


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652